Η εταιρεία Broulias Λογιστική – Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική ιδρύθηκε το 1990 από τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Μπρούλια και για περισσότερα από 25 χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και έγκυρες υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των Λογιστικών και Φοροτεχνικών υπηρεσιών, τη Λογιστική Υποστήριξη φορέων του Δημοσίου, την εκπόνηση Οικονομοτεχνικών και Χρηματοοικονομικών Μελετών, την Διαχείριση Επενδυτικών Έργων, καθώς και τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό, την Οργάνωση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η εταιρεία μας βρίσκεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή της Κάντζας, και στελεχώνεται από αξιόπιστο, εξειδικευμένο ανά κλάδο ανθρώπινο δυναμικό.

Λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την καινοτομία και έχοντας επενδύσει στην πληροφορική, η εταιρεία διαθέτει την υποδομή να παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Με συνεργασίες που έχει αναπτύξει σε διάφορες χώρες των Βαλκανίων, της Δυτικής Ευρώπης και των Αραβικών Εμιράτων, η εταιρεία μπορεί να υποστηρίξει λογιστικά, φορολογικά και αναπτυξιακά, οικονομικές δραστηριότητες στο σύνολο των χωρών αυτών.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη της προσωπικής επαφής γιατί πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης μας αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση, και στοχεύουμε στην αξιόπιστη, αποτελεσματική και συνεχή εξυπηρέτηση των πελατών μας.